Raymi's Zorgeloze Zomeravonden

Zomeravonden

Talkshow

Voorstelling

Film

-

Theater, dans, film, muziek, spoken word, talkshow, drinken en eten

Op het terrein van de Tolhuisstuin zie je muzikale acts en ontmoet je theatermakers en je sluit de avond af met een talkshow.  Ontspan en relax tijdens de Zorgeloze Zomeravond van Raymi Sambo Maakt.


Theatrale acts van Alvaro Oosterwolde , Anne Chris van Doesburg en Max Wind / Samir Veen

Theatrale act en muziek van Bahghi Yemane
Publieksbegeleiding door
: Joshua Halman en Kira Nerys

Talkshow

Raymi Sambo spreekt met actrice Marian Mudder en D66 politicus Hind Dekker Abdulaziz over over o.a. je ontheemd voelen. Een belangrijk onderwerp in de voorstelling Kaap Liefde.

Raymi Sambo spreekt met actrice Marian Mudder en Jelena Nedeljkov (jurist) over internationale kindontvoeringen. Een belangijk onderwerp in de voorstelling Kaap Liefde

Over de gasten


Marian Mudder is actrice (o.a. Baantjer, Vrouwenvleugel en Flikken Maastricht) en schrijfster (o.a. Geluksblind, Volgende keer bij ons, Opium). Daarnaast is Marian is ook succesvol mental coach en mindfulness trainer. Momenteel schrijft ze een boekt een over angst en hoe ervan af te komen. Vanaf september speelt ze een van de hoofdrollen in de theatervoorstelling Kaap Liefde van Raymi Sambo Maakt.


Het Utrechtse gemeenteraadslid Hind Dekker Abdulaziz (D66) is geboren en getogen in Bagdad (Irak) en ik woont sinds 1997 in Nederland. Sindsdien heeft ze alle kansen gepakt die Nederland te bieden had, en gunt dat iedereen! Na haar studie aan de TU Eindhoven, heeft ze gewerkt in de telecom infrastructuur sector en werd ze raadslid voor D66 in Utrecht. Hind zet zich in voor gelijke kansen voor iedereen, digitale zaken en betaalbaar wonen. 


Jelena Nedeljkov is als jurist werkzaam bij Centrum Internationale Kinderontvoering; het juridische expertisecentrum op het gebied van (het voorkomen van) internationale kinderontvoering. Ze geven gratis advies, begeleiding en informatie aan ouders, verzorgers en professionals.