Voorstelling van Raymi Sambo Maakt bij jou op school?

Wij bieden de mogelijkheid om onze producties in besloten voorstellingen te spelen voor leerlingen in het voorgezet en het beroepsonderwijs. Dit kan in een theater of in een geschikte ruimte op de school zelf, een aula bijvoorbeeld. Ook maken wij speciale voorstellingen voor scholieren. Neem voor informatie over de technische vereisten en de mogelijkheden contact met ons op via zakelijk@raymisambo.nl.

Ons educatie aanbod

In al onze producties snijden we onderwerpen aan die maatschappelijk relevant zijn, die schuren, die tot discussie en reflectie leiden. De inspiratie voor de teksten en scenes komt vaak uit eigen ervaringen van acteurs die soms maar net even ouder zijn dan uw leerlingen, van vrienden, toevallige passanten en uit social media posts en krantenberichten.
Bij alle voorstellingen, zowel in het theater als op scholen, bieden we de mogelijkheid om met de leerlingen een nagesprek te houden. Dat kan ook voor een groep leerlingen die een openbare voorstelling in een theater bezoeken. Daarnaast bieden we lesmateriaal aan dat voorafgaand aan het bezoek aan de voorstellingen of achteraf in de klas gebruikt kan worden. Soms is dat ‘eigen maak’, soms zijn het lessen of workshops die aangeboden worden door onze partners, maatschappelijke organisaties die inhoudelijk betrokken zijn bij het ontstaan van de betreffende theaterproductie.