STICHTING RAYMI SAMBO MAAKT.
Experiences en workshops.
MEERWAARDE VOOR UW ORGANISATIE OF BEDRIJF

Het aanbod van onze experiences.

Stichting Raymi Sambo Maakt snijdt in de producties onderwerpen aan die maatschappelijk relevant zijn, die schuren, die tot discussie en reflectie leiden. Eigen ervaringen van acteurs, medewerkers, vrienden, toevallige passanten en uit social media posts en krantenberichten vormen vaak de inspiratie voor de teksten en scenes.
Na de voorstellingen ontstaan er nagesprekken, spontaan aan de bar in het theater, op social media, of georganiseerd meteen na afloop met de hele zaal.
We kunnen de voorstellingen ook speciaal voor uw organisatie of bedrijf spelen, om het gesprek los te krijgen, of een discussie van illustratie en context te voorzien. De experiences die wij aanbieden maken we samen met u, op maat voor uw organisatie, bij u in huis, of in een theater.

Trainingen voor bedrijven, overheden en organisaties.

Met zijn jarenlange ervaring als acteur, regisseur, coach van theatermakers en presentator heeft Raymi Sambo de tools in handen om presentaties en discussies naar een hoger plan te brengen:
Public speaking
Heb je een presentatie, ben je zenuwachtig hierover, weet je niet hoe je de aandacht moet behouden van de luisteraar? Dan kan ik je helpen!
Door mijn achtergrond als acteur kan ik je helpen aan de juiste tools.
We werken aan tekstbehandeling, wat is belangrijk om eruit te tillen en wat niet.
Hoe krijg je je lichaam en je ademhaling rustig, onder controle.
Hoe kom je zelfverzekerd over?
Hoe krijg je lol in datgene wat je wil verkopen?
Moderator
Zoekt u een dagvoorzitter die de aandacht van het publiek kan behouden, die zorgt voor goede interactie tussen spreker en publiek. Iemand die sprankelt, die weet te improviseren mocht de techniek het laten afweten.
Dan moet u mij hebben!

Boekingen en informatie.

BOEKING
RAYMI SAMBO
ACTEUR • HOST • PRESENTATOR
All Stars Agency
www.allstarsagency.nl
T. +31 (0)20 – 4213 669
Andrea Kleverlaan
andrea@allstarsagency.nl
Britt Colegem
britt@allstarsagency.nl
BOEKING EXPERIENCES
ZAKELIJKE LEIDING
Sietske de Haan
zakelijk@raymisambo.nl
T. +31 (0)6 – 2428 1583